Hjem
August 2018
September 2018
Oktober 2018
November 2018
December 2018
Januar 2019
Februar 2019
Marts 2019
April 2019
Maj 2019
Juni 2019
August 2019
September 2019

 

En ny og spændende sæson er skudt i gang. En sæson hvor fluerne skal bindes, nye blink støbes, hjul og stængerne efterses. Jesper er igen på banen mht. knivbygning, og rigtigt mange er allerede godt i gang med at lave den nye fiskekniv helt fra bunden af. 

Vi starter i år værkstedsaftnerne tirsdag den 4. september 2018.

HUSK løbende tilmelding af hensyn til indkøb af brød og ost m.m. (læs æblekage)

 

Weekendturen til Sverige samt turene på havet har generelt været godt belagt, hvorfor det nye program for 2018 -19 vil bære præg heraf, hvorimod det har knebet med tilmeldingen til turene med fiskeri fra sø og kyst. Kan vi få ændret på denne tendens for den kommende sæson? Weekend turene er fortsat et hit, så vi satser på endnu en sæson med stor deltagelse. Det samme er gældende for turen til en af de danske småøer, derfor forsøger vi i denne sæsom med en tu rtil Orø. Vi ser i det hele taget frem til en ny sæson med om muligt endnu større tilslutning til de planlagte arrangementer - både gengangerne men især også de nye tiltag.

Husk at tilmelding til ture mv., der er forbundet med økonomi, er bindende.

For den kommende sæson er der atter lavet aftaler med foredragsholdere, som kigger forbi vores lokaler. Også familieturen ser vi frem til, hvor vi skal på en guidet tur rundt i Operaen. Igen i år vil tilmeldingslisterne til foreningens fisketure og øvrige arrangementer som ønsket, blive opsat på opslags tavlen i lokalet, således at tilmeldingsfristen til arrangementerne forlænges i forhold til tidligere.

Dette i håb om endnu større tilslutning til de mange arrangementer!

 

Knæk og bræk til en ny og spændende sæson.

Aktivitetsudvalget