Hjem
Op

 

Her kommer der beretninger om ALLE de fisk vi fanger på turene i 2015!

HUSK - billeder fra turene og gerne af de fisk, der bliver fanget, modtages til denne side!


Så har vi været ude på de første ture efter Hornfisk. Dog med yderst begrænset fangster. Ved Avedøre broen blev det kun til 8 stk til 16 mand, men alle fik dog fangst da grillen blev startet op. Tak til Edith og Verner for at sørge for lækre pølser.

Vi har også været en tur ved Slusen i Sydhavnen. Her var det endnu værre - 8 mand var fremmødt - kun en lille fisk og ingen pølser.

Der er i skrivende stund ingen rapport fra turen til Kassererens Baghave.


Årets tilbagevendende weekendtur til Floboda i Sverige er netop overstået. 21 mand deltog - alle fra torsdag til søndag. Der blev i år ikke kun fisket i Helgeån men også Lagan, som man kan gå ned til fra Stugan, samt andre nærtliggende fiskevande. På "præmiedagen" blev der fanget 7 fisk. Gert og Kent fik hver en på 2,12 kg. Også Anders fik en flot fisk.

Jimmy Haug Andersens billede.     Jimmy Haug Andersens billede.

Billeder taget af Jimmy H. Andersen


Søndag den 15. februar blev årets første fisketur i klub regi afholdt og gik til Røsnæs, Vestsjælland. 4 mand mødte op kl. 8.30 og deltog i denne tur, som bød på vanskeligt fiskeri på grund af blæst. Fangstrapporten viser da også et flot stort NUL FISK på denne tur.