Hjem
Op

 

Her kommer der beretninger om ALLE de fisk vi fanger på turene i 2014!

HUSK - billeder fra turene og gerne af de fisk, der bliver fanget, modtages til denne side!


Søndag den 26. oktober var 14 mand taget en tur til Ølsemagle for at afsøge kyst strækningen for fisk. Vejret var fint, let til frisk vind og tørvejr. Efter morgenkaffen, og morgenbrød som klubben spenderede, blev det til fint fiskeri.
Flere fisk blev mistet men der blev også landet tre ørreder blev landet. Den største fik "lille" John Olsen på 55 cm og 1,65 kg. Også Nick fik en på 52 og 1,50 kg og også René fik en fin fisk på 42 og 0,9 kg.
Mon ikke det også fremover er en tur, som skal med på programmet? 


Den 19. oktober var der programsat en havtur med Hjalmar fra Helsingør. Denne blev dog aflyst men efterfølgende afholdt den 16. november. 

12 mand (fuld båd) var på havet og fik en dejlig dag med ca. 50 sild samt 25 torsk. Den største til René på 4,5 kg.


Første weekend i oktober stod den på tur til Omø. 17 personer havde tilmeldt sig denne tur, som formentlig ikke bliver den sidste. Vi blev indkvarteret i hytte direkte ud til vandet, så der var ikke langt til fiskevandet.

Fredag og lørdag aften blev der serveret herlig mad, som blev indtaget med stor appetit efter herligt fiskeri.
Som det fremgår af billederne i vores album, blev det til både ørreder og flade - og den lokale fisker klarede alibiet for dem, der ikke selv fik fisk på krogen. 

Det blev en weekend med masser af socialt samvær og herligt fiskeri.


Søndag den 21. september var der kysttur til Ålsgårde ved Helsingør. 13 fremmødte fik en herlig dag med vekslende vejr - sol, dis, vind og let regn, men også en del fisk. 

Helge fik 2 flade og og Torben 1 ørred med hjem - se billeder i vores fotoalbum.


Søndag den 7. september gik turen igen til molen i Køge havn. Der var 10 tilmeldt til turen og trods ustadigt vejr var 9 mand som mødte op. Desværre blev det undtagelsesvis "kun" til en Tobis til Ib på denne tur. Billeder fra turen kan ses HER