Hjem
Op

 

Nytårs turen med Jaws, hvor der var fuldt besat, og det blev til en fin tur med 10 torsk og ca. 100 sild. Og som det altid plejer at være, blev der fanget HELT VILDT MEGET dagene før.... Godt nytår!


Fra Lennart er følgende beretning modtaget:

Tur til Holtug på Stevns 24/11-2011.

Fjorden har ikke kastet noget af sig på det sidste, så det store vand og spinnestangen skulle i aktion.

Da jeg landede ved stranden blev der landet en pæn fisk på det lige stykke og han kunne fortælle at der længere nordpå var taget en i samme størrelse.

Det var lavvandet så det var muligt at vade ud på en stor kalkplade nord for nedgangen.

Langt ude i kastet på den hvide/grønne Filur 15g huggede en god fisk. Fighten var udramatisk indtil den kom tæt på. Det tog lidt tid at få den i nettet og da den var i nettet knækkede hægten (puha). Jeg landede den, tog billeder og udsatte den igen. Jeg vil anslå den til at være 55-60cm og da den var pænt tyk ca. 2,5kg.

Holtug_November_2011_1.JPG (3261842 bytes)

Jeg hentede hundene til tusmørkefiskeriet men resten af dagen var der ingen aktivitet. Da jeg gik tilbage til bilen gik en anden fisker til stranden så måske aftenfiskeriet er interessant.

Hilsen Sekretæren


Søndag den 4. september var der tur til Farum Sø efter Aborre, Gedde m.m. Tre mand var tilmeldt og fremmødt. Også her var udbyttet begrænset - 2 stk. Aborre og en mistet Gedde (heldigvis - red.)
Men VEJRET var fint, solen stod højt på himlen, kun ringe vind og MASSER af plads i jollerne.


Fem mand havde tilmeldt sig turen til Karlstrup Kalkgrav den 20. august. Det var dog ikke de bedste diplomater at udsende fra en Lystfiskerforening. Det blev til en enkelt Aborre.


Der har været afholdt den årlige tur til Floboda i Sverige. Der blev fisket i både Lagan, som ligge få minutter fra huset vi bor i , samt Helgesån, hvor man skal køre ca. 20 minutter i bil. Det blev til i alt 10 ørreder samt nogle geder og aborre.
Se mere om turen i vores fotoalbum, hvor Kalle har lagt billeder ind.


Året er startet godt, her med en beretning fra Jimmy modtaget den 2. januar 2011:

Dejlig dag ved Slusen i dag. Vejret var flot, men det var oplevelsen af årets første havørred, der gjorde dagen fantastisk.
 Ca. 5 kg skød vi den til. En farvet ørred, der var fejlkroget ved gællerne, og som efter en kort fight blev afkroget, så den kunne fortsætte sin gydeleg.
 
Én af mine venner, Jesper Christensen, var der tilfældigvis også, og han havde sit Canon med, og det kom der så disse fotos ud af..

Jimmys-havørred_2651.jpg (94913 bytes)     Jimmy_2652.jpg (73121 bytes)