Hjem
Op

 

Årets sidste kysttur i klubregi blev afholdt den 14. november og 9 mand høj mødtes som planlagt i Borrevejle. Vi aftalte at drage mod Vellerup Vig, da vinden kom fra østlig retning.

Der var nu ikke megen vind, så forholdene var noget nær perfekte til fiskeri både iført waders og til at fiske fra stranden. 

Efter at vi havde indtaget morgenbrødet - sponseret af klubben - og den medbragte kaffe, var det med at komme ned af skråningen til vandet. Der blev fisket godt igennem på hele strækningen fra Hammer Bakke til Vellerup Vig, dog uden gevinst. Lennart havde to fisk på krogen, men ingen med hjem. Solidaritet af bedste klasse!

     

Endnu en beretning fra en kysttur, hvor der ikke blev fanget fisk, og hvor der kun kan vises stemningsbilleder. Ikke flere af den slags beretninger. Næste gang SKAL der fisk med på billederne!


Søndag den 31. oktober var et hold medlemmer med JAWS på Øresund efter sild og torsk. 13 mand var mødt frem og det blev til ca. 150 sild, en enkelt torsk på ca. 1,5 kg samt 2 makreller. Billeder fra turen er taget af Gert.

   


Lørdag morgen den 14. august var vi flere fra klubben, som gav os i vej mod Sjællands Odde midt om natten, idet der var kaldt til makrel fisketur med det gode og yderst velholdte skib M/S Marianne F fra Odden Fiskerihavn.
Dog valgte Gert at tage en overnatning op Odden, og var således "første mand" som var mødt frem til en dag med store forventninger til dagens fiskeri efter makreller.

Og det blev en flot dag, hvor vejrguderne var med os. Der skulle komme et regnvejr op fra syd ved 10-tiden, men det udeblev og vinden skulle friske op, hvilket da også skete, men vinden tog først rigtigt til, da vi var søgt ind på Sjællands Rev, efter at have fisket Schulz Grund af hele morgenen, så vi slap for de store gyngeture.

Det blev til 23 makreller, den største på 600 gr. til Michael, 2 hornfisk, 3 knurhaner, den største på hele 440 gr. til Benny, 1 fjæsing på 340 gr. til John P. samt et utal af bifangster. Det blev i alt fanget 8 arter, så mon ikke man kan slutte, at det blev en god tur, som gerne må gentages på et senere tidspunkt. 

Billeder fra turen kan ses i vores fotoalbum her på hjemmesiden. Her et par smagsprøver:

En flot morgen med udsigt over Kattegat     Formanden og Nick small talker


Den 19.6.2010 havde vi den traditionsrige morgentur med Jaws fra Vedbæk Havn. Fra Gert har vi modtaget billeder, som kan ses under foto. Der blev fanget omkring 25 torsk på turen, hvoraf FORMANDEN fik den største, og dermed løb med præmien.

    


Søndag den 30. maj lagde Kassereren endnu en gang baghaven til for morgenkaffe ved årets tur efter hornfisk i Roskilde Fjord. Desværre var vejret ikke med os, og fiskene var heller ikke i humør til lidt leg, så det blev kun til få fisk, hvoraf Michael med blot 2 (to) hornfisk løb med turens præmie.


Fangstrapport:
Var en tur i Panama i 10 dage for at fange Rooster m.m. Det var en ok tur men det blæste en hel del kunne lige så godt have stået på Øresund, men temperaturen var da heldigvis tæt på 30 gr., og det var en hård tur da det var kastefiskeri med Poppers og speedjigging med 200 gr. jig fra 50m dybde i 6 dage og samtidig skulle holde sig inden borde, så jeg er klar til den nye sæson :-). Men det blev da til 2 succesdage, den første var det næsten havblik og der var så mange Jacks (den bedste fighter der findes kg for kg) i 7-10 kg og tun i 6-9 kg størrelse at vi havde lange arme, men så var det da ikke kun af at stå og kaste en Poppers på 100-150 gr. i 6-7 t.Og den sidste dag var jeg ude alene da min makker ikke var så frisk (læs dårlig) og havde en masse gode hug. Men vi prøvede at speedjigge og her fik jeg en god Grooper, så da der var 1½ time tilbage prøvede vi med levende agn og her fik jeg det jeg kom efter, et kanon hug af en Rooster på 25 kg en super flot fisk, den har bare så mange kræfter, bremsen var bare blokket og den tog line alligevel. På vej ind mødte vi kæmpe fugleflokke der smæskede sig i fisk og vi kastede til dem med små blink (gudskelov) og det viste sig at være hvide tun og det var meget sjovt, dem var der også kræfter i. Men så var Sørensen også færdig, var lige i supermarkedet på vej tilbage og her gyngede gulvet også, så har man vist fisket nok. ;-)
 
Hilsen Nick

Panama 2010     Panama 2010     Panama 2010


Tirsdag den 11. maj var vi samlet på Avedøre Holme for at fiske hornfisk og hvilken tilslutning. Ikke mindre end 31 medlemmer med gæster havde fundet vej. Vi havde fint vejr, kun lidt vind og ikke en dråbe regn, så der var trængsel ved vandet, og som det fremgår af billederne, var der rigtigt mange, som fik fisk med hjem.
Til dagen havde vi indkøbt to nye grill som blev indviet. Pia og Jannik fik gang i briketterne, smidt pølser og brød på grillen, og så blev der guffet.
Desværre var det ikke de store stimer af hornfisk der lagde turen forbi, så udbyttet blev til beskedne 31 hornfisk, heraf 8 stk. til Nick som dagens bedste.
Alt i alt en herlig aften. Mon ikke vi forsøger at gentage arrangementet igen næste forår!


Den 28. marts var vi på Øresund med Jaws. 13 mand var mødt frem til denne noget magre tur hvad fangster angår. Det blev således kun til én enkelt torsk på 2,1 kg, fanget af en gæst! Desværre har vi ikke modtaget billeder fra turen.


Vi skriver Søndag den 21. marts, en nat med masser af regn, og en morgen med tunge skyer - hvad skulle vi forvente os af denne dag på Tippen i Københavns Havn?

Det blev ikke mindre end en fabelagtig dag, godt nok med 'frisk vind' men det holdt tørt.

Da vi mødtes for enden af Kattegatvej var det blevet tørvejr, og det holdt tørt resten af dagen.

Mon ikke billederne (se fotoalbum) fortæller resten af historien - især med et par glade juniorer.

21.3.2010 031.jpg


Den 28. februar var der havtur med Jaws på Øresund. 11 deltog, heraf to sponsorer som fik fisk fra 2,6 - 7 kg. Det blev til 13 torsk på denne buletur.