Hjem
Op

 

Lørdag den 27. december 2008 var dette års sidste tur, hvor vi var med JAWS på Øresund. Turen var udsolgt hvilket vil sige 27 tilmeldte. Desværre havde enkelte medlemmer tilmeldt sig for sent og gik dermed glip af en herlig dag på Sundet.

8 dygtige fiskere

Det blev til 8 stk. flotte torsk op til 5,2 kg samt 50 - 100 stk. sild. Du kan se billeder i vores fotoalbum her på nettet. Klik HER


Søndag den 12. oktober havde vi reserveret både på Farum Sø, og det blev en herlig dag for de seks fremmødte. Dagen startede med Gl. Dansk, så alle var velsmurte til turen på søen. Der blev aftalt indvejning kl. 13 - men det var nu hurtigt overstået. Kun Kassereren havde fast fisk, en Aborre, men den blev genudsat i håb om noget større.


Den 21. september var det tur på Sundet med M/S Sonte fra Helsingør, og det blev til en rigtig god dag. 12 mand og Fru Pedersen var klar til at hive fisk ombord, og de klarede det godt. Det blev til :

1.152 Sild
11 Makrel
3 Hornfisk
15 Sej

Hvem der talte sildene? Det klarede bl. a. Pia...


På medlemsmødet den 2. september berettede formanden om de to ture, der har været i august. På turen til Lammefjordskanalerne havde 6 tilmeldt sig, men kun 5 deltog. Der blev desværre ikke fanget fisk på denne tur.

På turen til Onsevig var der fuldt besat, dvs. 12 mand deltog, og det blev en udbytterig tur. Således blev det til ikke mindre end 106 flade samt en hornfisk med den største fladfisk på ca. 800 gr. til Gert.

Skulle du ligge inde med billeder fra turen, så forsøg at lægge dem op i vores fotoalbum.


 

I uge 35-2008 var Nick, Michael og jeg med Hvidovre Sport på fisketur til Trysil, Norge.
Der er lagt billeder ind i vores fotoalbum som vist viser, at vi havde en fantastisk tur.

Hilsen Kim


 

Lørdag den 14.6.2008 var Helge, Svend Aage, Nick, Mads og Kim på Esrum Sø efter Gedde, Aborre, Sandart og Skalle (og hvad søen ellers ville byde på). Som det vist fremgår af billederne, fik vi en flot dag på søen, kun lidt vind og noget der er svært at betegne som regn.
Desværre blev det ikke til fisk ud over de vi så og hørte, en Søørred, som formentligt blev skræmt væk af en jagtende Gedde. Men pyt - vi havde en herlig tur, i behageligt selskab. Tak for turen.

Mads med Nick som 'Skipper' og Kim som 'ANKERmand'    Der står en Gedde der inde. Senere kom en Søørred i fuld fart ud derfra.

Ps. Svend Aage, kommer der billeder af jeres Gedde og Sandart? Helge har jo altid kamera med!


Søndag den 18. maj gik turen til Kelds baghave i Hyllingeriis og tilslutningen var pæn. Ialt deltog 21 i morgenkaffen, men da vejret ikke var det bedste (for alle) var det ikke alle som kom i vandet. Der blev taget fint med hornfisk, og her nogle stemningsbilleder fra turen, de tre første er modtaget fra Nick, mens resten er fra Kim. Resultatet af turens fangster kommer senere.

hornfisketur 001    hornfisketur 002    hornfisketur 003    En laaaang række af lystfiskere    View   

Ikke alle fiskede    View    View    Posten i snak med gæster (Wayne og Sten)


SÅ er der kommet billeder fra turen til Sverige. STOR tak til Helge for bidraget så det nu er muligt at genopfriske minderne, eller måske man kan fornemme stemningen i mange af billederne, og derved se frem til næste års tur til Floboda.

Endeligt fremme i skoven   Huset, set fra indkørslen            Der skal pakkes ud   

Ib og Keld i spisestuen   Køkkenet med masser af plads    Også god bordplads til Chefkokken    Kaffen er klar    Og SÅ er det i gang med fiskeriet   

NYD lige det flotte vand og vejr   FLOT FLOT FLOT        Aftenstemning for alle pengene      

Indvejning   Klar med fiskene    Hvem har du "lånt" dem af Keld?    Ikke alle skulle have hænderne op af lommerne...    Slår fisken med halen eller ???   

Søndag morgens gåtur i skoven   Naturen nydes    Lagan - flot eller hva...    Tak for i år. Men hvad med næste år?


Søndag den 30.03.2008 var foreningen igen med Jaws på Sundet. Der var booket 15 pladser, men desværre var der kun 12 tilmeldinger. Formanden beretter, at der blev taget ca. 100 stk sild samt nogle småtorsk. Ingen fisk var dog store nok til at udløse gevinst, så puljen går videre til næste tur.


Onsdag den 26.03.2008 lykkedes det Michael at komme af sted til Karlstrup Sø, denne gang sammen med Jimmy og Kim. For det meste havde vi en flot dag, dog sluttede den med en snebyge. Det blev en noget frustrerende dag, idet der var masser af fisk, men de var ikke i humør til at bide. Således blev det kun til en enkelt Regnbueørred på 45 cm og et lille kilo til Kim.

Michael & Kim - hvor skal jeg stå?    Karlstrup Sø    Der landes fisk    Kim på den modsatte side af søen    Så kom der sne

Michael rigger af


Søndag den 16.03.2008 havde Michael, Mads og jeg aftalt at tage en tur til Karlstrup Sø men desværre fik Michael et maveonde og måtte melde afbud. Det blev til en flot dag, og heldig som altid fik Mads en enkelt Ørred på 41 cm og ca. 1,5 kg. Der er desværre ikke billede af fisken men i stedet et par stykker af mads og den flotte sø, som varmt kan anbefales.
Vi talte med en af de faste fiskere som fortalte, at det er ca. 2 uger siden, der blev udsat fisk, så mon ikke der vil være store chancer for at få fisk med hjem i Påskedagene! Vi så flokke af ørreder - op til 30 fisk, så hermed et "hotspot" videregivet.

Hilsen Kim 28

Mads Jensen    Bemærk stimen til højre i billedet    Mads og en flot dag ved Karlstrup Kalkgrav


Søndag den 24.02.2008 var der atter tur med Jaws fra Helsingør, og denne gang var udbyttet noget bedre end Nytårsturen. Det blev til ialt 21 torsk med den største på 13,2 Kg fanget af Tommy. Denne var desværre kroget bag ved gællerne, og talte derfor ikke med som præmiefisk. 
Fra Peary er kommet disse billeder fra turen:

Ib og Peary morgenhygger        Ib fortæller        Så er vi klar        14        Posten og Kalle

Poster har fisk på krogen        Postens fisk        Er den ikke flot? - Altså fisken...        Tommy med dagens største 13,2 kg        Hvad siger vægten?        Ib kan også

En "Gat-fisker"?        Tid til - MERE hygge        Et gammelt foto eller...?


Så har jeg en fangstrapport fra Zihuatanejo Mexico 2008.: Var lige et smut i Mexico her i starten af året i 14 dage. De har et super klima i Zihuatanejo hele året temp: 30gr om dagen og 20-23 om natten. Fiskede fra superpangaer hvor man kun er 2 ombord, så der er næsten fiskegaranti.;-) Ud af de 9 dage jeg fiskede havde jeg kun en nuldag. Fiskeresultat : 3 Sejlfisk op til 60 kg ( fangede en på 40 kg på egen 20 punds stang, se det er fedt), 3 Dorado ( guldmakrel ) op til 22kg ( også taget på egen stang) og så 5 Bonitos, 1 Salem, 1 Needlefish og Spanish makrel på 4kg. m.m

Mexico Zihuatanejo 2008    Mexico Zihuatanejo 2008

Du kan høre og se mere om turen på medlemsmødet den 4. marts 2008.