Hjem
Op

 

Torsdag den 27.12.2007 har vi været på Øresund med Jaws. 15 medlemmer havde taget 8 gæster med, så båden var fyldt, og økonomien i balance. En frisk vind på ca. 11 m/s gav bølger på ca. 1 m. men desværre ikke de store fangster.
Ud over at Michael P. fik en torsk på 1,7 kg, blev det kun til ganske få sild og enkelte hvillinger. Er der taget et foto af Michaels torsk, modtager vi det gerne.

Her lidt billeder fra turen :

Der gøres klar til fiskeri...    Der fiskes igennem. (Kan i kende mig?)    Land i sigte - men vi vil hellere se FISK    Der fiskes igennem - men hvor er formanden blevet af?    Ikke alle havde det lige godt. Hvad med formanden - hvor er han?  

Udstyret er i orden - og "posten" skal ud (og fiske)    Ikke torsk - men et par "gode sild".    Lennart holder øje - - - med formanden?


Søndag den 11.11 var der lagt op til en fiskedag på Amager. Der mødte fire mand frem, som fik en flot dag få kysten ikke langt fra Dragør. Desværre blev det ikke til fisk, men masser af frisk luft på en usædvanlig flot efterårsdag. Synd der ikke var flere, som tog med. Se blot billedet, som Lennart har taget.

De 4 musketerer


Søndag den 4. november var der sildetur med Jaws. 16 mand deltog og der blev i alt fanget 3 torsk, en makrel og ca. 730 sild. Desværre er der ingen billeder fra denne tur.


Lørdag den 29. september var Verner en tur nordpå, nærmere betegnet Skærby Camping ikke langt fra Rørvig. Verner beretter om 30 fiskere, der havde indtaget stranden med deres stænger fra kl. 11.30 - 19.00. Fiskeriet på disse 7½ timer gav ikke mindre end 332 fisk, heraf 35 stk. til den der fik flest.
Fra Verner er hermed videregivet et spændende emne til en kysttur.


Søndag den 30. september var der tur til Ladegårdssøen i Frederiksværk. Som det kan ses på billedet, fangede Flemming en fin ørred. Desværre er der ikke information om vægt og mål?

Hilsen Ib Grønvall (04)                            HPIM0485.JPG (82323 bytes)


Søndag den 23. september var klubben på fladfisketur. Lennart berettede på medlemsmødet den 2.10. om en god tur, hvor der blev fanget 21 flade og 2 torsk. Blandt andet fik Gert 7 stk. flade, heraf en Rødspætte på 1,3 kg. Og som Gert understreger - "De blev alle taget på SANDORM"

Gert og fisk.            1,3 kg Rødspætte            Gert's diplom


Mandag den 17. september var jeg med Hvidovre Sport i Mörrum i håb om at opleve den fight, fiskene i åen kan præstere. Og det lykkedes. Her er resultatet: 4,8 kg og 68 cm havørred.

Hilsen Kim (28)                                        4,8 kg havørred


Søndag den 16. september startede dagen med småregn, men alligevel tog Mads og jeg en tur ned til Karlstrup.

Og det var ingen dum idé. Da vi ankom, var regnen stoppet og som dagen skred frem, fik vi en herlig dag med en del sol, og så lige det vi kom efter - en flot ørred til Mads på 1,7 kg fordelt på 50 cm. Mads mistede desuden et par stykker.

Hilsen Kim (28)                                        Her er beviset - 1,7 kg       


        Fredag den 7. september var Johnny og jeg ved Donse Å, hvor jeg fangede disse to.

        Den som ligger i nettet vejede 2,2 kg og var 44 cm lang.

        Den jeg holder vejede 3,0 kg og var 54 cm lang. Begge er kontrolleret af uvildig person.

        Hilsen Jimmy (25)                                    2,2 kg    3,0 kg


 

        Søndag den 12. august var vi ved Lammefjords Kanalerne.

        Her et par billeder fra turen:

       Alle fisk blev genudsat.                             Brasen    Nick og Mads    Mads med Skalle